Sneak
Preview

Op 24 mei organiseren we een Sneak Preview over Parcour. We zijn bezig met de uitwerking van het gehele plan en de woningtypes. We zijn nog niet helemaal klaar, maar zijn er erg trots op en willen dit graag met je delen! 

Op deze avond vertelt Esther Vlaswinkel van SVP architecten het idee achter Parcour. Debby van der Werf van Blauwhoed neemt je mee in de verschillende woningtypes en omgeving. Romée Kleipool van Blauwhoed laat zien hoe de planning en het verkooptraject eruitziet. Plattegronden zijn per type opgesteld en de makelaars van Boer Makelaardij en TW3 aanwezig. Het hele team is dus aanwezig om mogelijke vragen te beantwoorden!

De definitieve details worden voor het evenement per mail aan de deelnemers verzonden. Hierin staat ook de definitieve locatie aangegeven. 

Waar: wordt nog bekend gemaakt
Wanneer: woensdag 24 mei a.s.
Tijd: 19:00 tot 21:00 uur

Wil je erbij zijn? Hieronder leggen we uit hoe je je kunt aanmelden. 

Aanmelden 
Heb je nog geen eigen account, meld je dan hier aan als belangstellende. Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.
Let op: Alleen aanmelden voor de nieuwsbrief is niet voldoende.

Nadat je een account hebt aangemaakt kom je in je eigen omgeving. 

  • Rechtsboven zie je Account staan met een icoontje om in te loggen, daar klik je op.
  • Onder direct regelen zie je ‘Informatieavond 24 mei 2023’ staan en hier kun je aangeven of je erbij bent.

In verband met de locatie is het belangrijk dat we van tevoren een inschatting van het aantal bezoekers kunnen maken. Hierom is aanmelding vooraf noodzakelijk.
Naast de aanmelding vragen we je aan te geven in welk(e) woningtype(s) je geïnteresseerd bent, zodat we hier van tevoren rekening mee kunnen houden.

Niet in de gelegenheid om langs te komen?
Benieuwd naar Parcour, maar komt de 24ste niet goed uit? Laat het ook weten.
Misschien kunnen we dan nog een avond organiseren.

Let op: Op deze avond krijg je een voorproefje te zien van Parcour. Dit is geen start verkoop evenement.

Heb je al een account? Log dan in via onderstaande link.