Nu in verkoop!

7 november 2023

Vogelvlucht low res

Inschrijven 
Heb je alle informatie bekeken en wil je je inschrijven? Het inschrijfformulier is direct zichtbaar in je account en kan ingevuld en ondertekend worden. Wanneer je jouw voorkeuren op een bouwnummer al kenbaar hebt gemaakt,  kan je de voorkeuren bevestigen. Het is ook mogelijk om jouw voorkeuren nog te wijzigen. Meer informatie over inschrijven en toewijzen vind je hier.

Mocht je een Parcour Certificaat hebben, houd deze dan bij de hand want de gegevens die hierop staan zijn van belang. 

Informatie per bouwnummer
Op de kavelkaart is er per bouwnummer een knop 'downloads'. Daar is bijvoorbeeld de technische omschrijving, optielijst, prijslijst en brochure te downloaden. Er staat veel informatie online. Kom je er niet uit of geeft het vragen? Neem dan contact op met een van de projectmakelaars. Zij zijn a.s. zaterdag ook aanwezig op de Meet & Greet. 

Meet & Greet zaterdag 11 november
Op zaterdag 11 november zijn we van 11.00 - 13.00 uur aanwezig op de locatie (stationsplein 8) met het gehele verkoopteam. Je bent van harte welkom! De brochure ligt hier voor je klaar. Ook zijn de ontwikkelaar en makelaars aanwezig om alle vragen te beantwoorden. 

In verband met de verwachte drukte raden wij je aan om met de fiets of met de OV te komen. Mocht je toch met de auto komen, dan kun je op het terrein parkeren.