Parcour Certificaat

Parcour Certificaat - Fundament Advies
Binnenkort start de verkoop van de woningen in nieuwbouwproject Parcour. Ben je benieuwd wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Voorafgaand aan de start van de verkoop en inschrijfperiode kan je een afspraak maken met Fundament Advies, de financieel adviseur van Parcour. 

Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt samen met jou bekeken of de aankoop van het huis van jouw keuze inderdaad haalbaar is. De verschillende mogelijkheden worden aan de hand van jouw situatie bekeken. Al een koophuis? Dan kan Fundament bijvoorbeeld nagaan of een meeneemhypotheek onder de mogelijkheden valt.  Misschien is er wel meer mogelijk dan je denkt!

Voorrang bij inschrijving
Vraag het certificaat zo snel mogelijk aan, in verband met mogelijke drukte tijdens de start verkoop periode.
Is de uitkomst van dit kennismakingsgesprek positief? Dan ontvang je een zogenaamd ‘Parcour certificaat’. Mooi meegenomen: diegenen met het ‘Parcour certificaat’ krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure. Uiteindelijk in het bezit van het certificaat? Vul het certificaatnummer die je ontvangt en andere gevraagde gegevens in op het inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier vul je in wanneer de verkoop gestart is en je jouw bouwnummers gekozen hebt.

Ter voorbereiding op het gesprek met Fundament kan het goed zijn om te weten wat je huidige woning waard is. De eventuele overwaarde kan dan namelijk worden meegenomen in de berekening. Wil je weten wat de waarde van je huidige woning is? De makelaars van ons verkoopteam staan voor je klaar om een kosteloze waardering van je woning uit te voeren.

Over Fundament
Fundament Advies is een onafhankelijk financieel dienstverlener voor particuliere en zakelijke klanten in regio Rotterdam. Fundament staat bekend om de open en laagdrempelige sfeer. Bij Fundament wordt geluisterd naar de wensen en mogelijkheden van de klanten. Iedere klant en situatie is uniek en het team van Fundament gaat geen uitdaging uit de weg. Wanneer je met Fundament Advies in zee gaat, zul je duidelijk en eerlijk meegenomen worden in het hele proces. Zij maken ingewikkelde zaken zoals hypotheekaanvragen overzichtelijk en begrijpelijk.

Fundament

Afspraak maken?

Als je een afspraak wilt maken, neem dan contact op met Fundament;
Voor kantoor Lansingerland: telefoon 010-3074855 of e-mail lansingerland@fundament-advies.nl. Voor kantoor Vlaardingen en Schiedam : telefoon 010-4608900 of e-mail info@fundament-advies.nl.

Uiteraard kan er ook via de website een afspraak gemaakt worden o.v.v. aanvraag Parcour certificaat. De afspraken kunnen zowel digitaal als op kantoor
(in overleg, ook mogelijk in Gouda of Rotterdam) plaatsvinden.

NB1; de Parcour certificaten worden door Fundament uitgegeven t/m sluiting inschrijving (datum nnb).