Over ons

Het projectteam bestaat uit veel partijen, waaronder de projectontwikkelaar en de aannemer. Van de projectontwikkelaar koop je als koper de grond en de aannemer geeft je de opdracht om op die grond jouw huis te bouwen. Bij Parcour is Blauwhoed de projectontwikkelaar en Gebroeders Blokland is de aannemer. 

BLH

Blauwhoed

Samen de toekomst vormgeven. Nederland gezonder, gelukkiger en welvarender maken. Dankzij woningen die passen. Voor nu én straks. Dat is de ambitie van Blauwhoed. 

Samen, want we kunnen het niet alleen. Samen omdat je samen verder komt. Samen met partners geven we invulling aan gebieden en buurten.

Met omwonenden, gemeenten, architecten, investeerders en adviseurs. En vooral met gebruikers, want daar doen we het voor. Vroegtijdig in het traject, zodat we naar iedereen kunnen luisteren, en ideeën met onze kennis vertalen naar verrassende concepten en ontwerpen. Het resultaat: maatwerk waar iedereen blij van wordt. Want projecten benaderen we altijd vanuit onze conceptuele kracht. Elk idee draagt bij aan een nog sterker concept én betere invulling van de buurt. 

Samen van begin tot eind 
Samen doorlopen we het gehele proces. Van begin tot eind. Met altijd een nauw betrokken Blauwhoeder als contactpersoon. Omdat wij weten dat geen enkele route exact loopt zoals gepland. Het voordeel daarvan is dat we hierdoor steeds kunnen blijven optimaliseren. En zo zorgen we dat uiteindelijk alles klopt. Van concept tot eindresultaat. 

lees meer

lees minder

Gebroeders Blokland

Gebroeders Blokland is een familiebedrijf. Dat merkt u aan alles. We hebben oog en oor voor u, als toekomstig bewoner en voor onze partners. Ons team is hecht. Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. We hebben aandacht voor u en voor wat u nodig heeft en wat u leuk vindt in uw nieuwe huis en tuin. Met onze deskundige partners werken we vaak al jarenlang samen. Dat maakt dat we weten wat we aan elkaar hebben en dat we vertrouwen hebben in elkaars kennis en ervaring.

Samen in ontwikkeling en bouw
Ook aan de structuur van ons bedrijf merkt u dat we een familiebedrijf zijn. Ons bedrijf is niet bedacht. Het is voortgekomen uit onze kwaliteiten. Daarom combineren we projectontwikkeling en bouw, een zeldzame combinatie in onze branche. Ons motto is dan ook ‘Samen in ontwikkeling en bouw’. Vanaf het prille begin van projectontwikkeling tot en met de oplevering aan de klanten zijn we betrokken. Dat stelt ons in staat om u, als koper, veel service te bieden. Dat doen we dan ook. Online ontwikkelen we de woningconfigurator, in Hardinxveld hebben we het inspiratiecentrum gebouwd. U kunt eerst virtueel uw woning en tuin zien en naar wens aanpassen. Vervolgens ontmoeten wij u graag in het inspiratiecentrum. Daar laten we graag zien hoe de details er in het echt uit komen te zien. Ook is er ruimte voor een gesprek met de klantadviseur waarin we u graag helpen bij het maken van de juiste keuzes. Die persoonlijke aandacht maakt ons speciaal.

lees meer

lees minder

Gebroeders