Nieuws

Lees hier het laatste nieuws

Schermafbeelding 2024 04 25 093242

26 april 2024

De volière is weer in gebruik!

Wonen in Parcour betekent wonen bij het Van Bergen IJzendoornpark. Een bekend bouwwerk in dit park is de volière. Deze was tijdelijk buiten gebruik zodat hij opgeknapt kon worden. Dat is goed gelukt, de vogels fladderen weer vrolijk rond. 

Header Parcour

29 maart 2024

Meet en Greet 6 april

Zaterdag 6 april a.s. is er een Meet & Greet voor Parcour. Heb je vragen over dit mooie plan of wil je zonder verdere verplichtingen meer te weten komen? Kom dan op 6 april tussen 11.00 en 13.00 uur langs bij Boer Makelaardij aan de Meridiaan 39 in Gouda. Zij staan klaar om je rond te leiden op de bouwplaats waar straks de woningen komen. 

Vogelvlucht low res

7 november 2023

Nu in verkoop!

Parcour is vanaf nú in verkoop! Online staat alle informatie, inclusief definitieve prijzen. Bekijk hier de kavelkaart met alle woningen. Met de start van de verkoop begint het aankoopproces nu echt. Per bouwnummer is er een knop 'downloads'. Daar is bijvoorbeeld de technische omschrijving, optielijst, prijslijst en brochure te downloaden. 

Header PR

1 november 2023

Start verkoop dinsdag 7 november!

Goed nieuws: Volgende week dinsdag start de verkoop van de woningen in Parcour!

Op deze dag wordt, zodra alles online klaarstaat, een nieuwsbrief gestuurd dat we in verkoop gaan. Dan staat al het woningaanbod online met de benodigde informatie.

Sneak 1

1 juni 2023

Sneak Preview

Woensdag 24 mei was de Sneak Preview van Parcour in Keck. We kijken terug op een geslaagde eerste kennismaking waar we veel geïnteresseerden mochten verwelkomen.