Start verkoop dinsdag 7 november!

1 november 2023

Header PR

Goed nieuws: Volgende week dinsdag start de verkoop van de woningen in Parcour!Op deze dag wordt, zodra alles online klaarstaat, een nieuwsbrief gestuurd dat we in verkoop gaan. Dan staat al het woningaanbod online met de benodigde informatie.

Via het eigen account kan je je met behulp van het inschrijfformulier inschrijven op de woningen van jouw keus. Hier lees je alvast hoe de inschrijving werkt. 

Ontvang je nog geen nieuwsbrieven? Schrijf je dan hier in en blijf vanaf nu op de hoogte.

Meet & Greet zaterdag 11 november
Op zaterdag 11 november zijn we van 11.00 - 13.00 uur aanwezig op de locatie (stationsplein 8) met het gehele verkoopteam. Je bent van harte welkom in Stadskant, waar we je graag ontvangen met koffie of thee. Het is een vrije inloop, aanmelden is niet nodig.

De brochure ligt hier voor je klaar. Ook zijn de ontwikkelaar en makelaars aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Heb je tussentijds vragen, dan kun je contact opnemen met de makelaars.

In verband met de verwachte drukte raden wij je aan om met de fiets of met de OV te komen. Mocht je toch met de auto komen, dan kun je op het terrein parkeren.

Graag tot zaterdag 11 november!