Robert Roos

directeur Boer Makelaardij

De verwachting is dat de verkoop van Parcour begin 2023 plaatsvindt. De makelaars helpen het project in de markt te zetten en voeren de gesprekken met de geïnteresseerden.  De verkoop van Parcour wordt verzorgd door Robert Roos van Boer Makelaardij Midden Holland uit Gouda en Tom van Noord van TW3 uit Rotterdam. Wie zijn deze makelaars en wat vinden zij bijzonder aan dit project, maak kennis met de makelaars.

Bij de ontwikkeling Parcour ben ik al jaren betrokken als adviseur. Het is een complexe maar schitterende lokatie. De ligging is fantastisch aan de rand van het Van Bergen IJzendoornpark, het historische centrum en het NS intercitystation.

Ik ben heel tevreden met de huidige opzet van de nieuwe wijk door de ruime opzet, het vele groen en de grote variëteit aan verschillende woningen. Er is werkelijk aan elk type gedacht, zelfs aan bungalows. Die verschillende typen woningen zullen leiden tot een mooie microsamenleving met vele verschillende mensen. Precies zoals men dat tegenwoordig wil.

Als NVM makelaar en NVM Nieuwbouwspecialist vind ik het daarom ontzettend leuk om nu ook met de volgende stap aan de gang te gaan: de verkoop. Vanaf nu kunnen wij geïnteresseerden uitgebreid gaan informeren over deze bijzondere woningbouwontwikkeling en komen wij steeds dichter bij de voltooiing.

Het kantoor van Boer Makelaardij Midden Holland is gevestigd in Gouda aan de Meridiaan 39. Hier kunt u altijd even binnenlopen voor vragen of een update over de ontwikkeling. Telefonisch kan dat natuurlijk ook via 0182-538400 of 06-51228341.